Tilaa kuljetus

Palvelumme

 

 

 

 

 

Päivittäinen liikennöintialue

Liikennöimme päivittäin monipuolisella kalustolla Hämeenlinnan, Helsingin, Lahden, Tampereen, Turun, Jyväskylän, Kuopion, Joensuun, Lappeenrannan, Kotkan, Kajaanin ja Porin seuduilla sekä Pohjanmaalla.

 

Viemme ja tuomme tavarasi nopeasti ja varmasti perille, usein jo saman päivän aikana. Pystymme tarvittaessa välivarastoimaan tavaraa terminaalissamme. Suuret kollit voimme purkaa ja varastoida vartioidulla piha-alueellamme.

Yhteistyökumppanimme Fenno Road Oy:n kautta tarjoamme asiakkaillemme myös valtakunnallista kuljetuspalvelua.

 

 
 

 

 

Pika- ja erikoiskuljetukset

Ajamme pikakuljetuksia kaikkialle Suomeen ja tarvittaessa Eurooppaan. Pystymme kuljettamaan tarkoituksenmukaisella kalustolla vaativammatkin kuljetukset.

 
 

 

 

 

 

Hiab-kuljetukset

Meiltä löytyy monipuolinen Hiab-kalusto, jolla pystymme siirtämään vaativiakin kappaleita. Nuppiautolla pystymme kuljettamaan ja purkamaan tavaraa haastaviinkin paikkoihin. Puoliperävaunuyhdistelmällä hoituvat myös suuremmat tavaraerät. Kalustomme nostoteho riittää jopa 10 t painoisiin kappaleisiin.

 
 

 

 

 

Terminaalimme

Yrityksemme nykyaikaiset ja toimivat terminaalitilat sijaitsevat Hämeenlinnan Moreenissa. Terminaalimme koko on 1200 m2, pressuhallimme on yli 4000 m2 ja piha-alueemme 2 ha.

Terminaalissa on 16 lastauslaituria ja pystymme käsittelemään tavaraa 24/7.

Haluamme toimia ekologisesti ja siksi kierrätämme pahvin ja kiristekalvot sekä kuormalavat yhteistyössä Lassila&Tikanojan kanssa.