Tilaa kuljetus

Tietoa meistä

Keväällä 1992 yrityksemme perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Sirén valmistui Jyväskylän kuljetusteknillisestä kuljetusteknikoksi. Heti opiskelun perään hän suoritti liikenneyrittäjäkurssin ja perusti kesän tullessa toiminimen. Tuolloin kalustona toimi pakettiauto. Nopean kasvun myötä yritystoimintaan tulivat mukaan vaimo Kirsti, isoveli Teppo sekä vaimon veli Jussi ja toiminimi muutettiin osakeyhtiöksi jo loppuvuodesta.

 

Yhden pakettiauton pikakuljetusyritys on kolmenkymmenen vuoden aikana kasvanut yli sataa asiakasyritystä palvelevaksi yritykseksi. Ammattitaitoiseen joukkoomme kuuluu yli 60 vakituista työntekijää, mukaan laskettuna myös yhteistyökumppaneidemme henkilökunta. Myös suvun nuoriso on mukana yrityksen toiminnassa.

 

Vuonna 2008 eriytettiin kuljetusliiketoiminta  sekä kiinteistö omiin yrityksiin. Emoyritys jakautui Kuljetuspalvelut Teemu Sirén Oy:ksi ja Kanta-Hämeen Tilaihme Oy:ksi. Keväällä 2016 yrityksen nimenä otettiin käyttöön Kuljetuspalvelut Sirén Oy. Kasvumme on vakaata ja yrityksemme liikevaihto tilikaudella 6/2021-5/2022 oli 8,6 miljoonaa euroa.

 

Etelä-Suomen luotettavin kuljetuspalvelu palveluksessasi

Rehti ja kohtelias palvelu sekä huippuunsa hiottu toimitusvarmuus ovat meille kunnia-asia.

 

 

Laatu- ja ympäristöpolitiikkamme

”Teemme laatua asiakkaitamme varten”

 

Kuljetuspalvelut Sirénillä on ISO:9001 ja ISO:14001 perustuva laatu- ja ympäristöjärjestelmä.

Toimintamme tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Haluamme edistää asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla kuljetuspalveluja asiakastarpeiden mukaan. Asiakkaidemme tulee nähdä Kuljetuspalvelut Sirén varmana ja luotettavana, ympäristöarvoja kunnioittavana pitkäaikaisena kumppanina, joka sitoutuu sovittuihin asioihin. Toiminnan kannattavuus on laadukkaiden kuljetuspalveluiden pitkäjänteisen tuottamisen elinehto.

 

Laatu- ja ympäristöpolitiikkamme elää arjessa jokaisen henkilökuntaan kuuluvan työssä, sekä myös alihankkijoidemme toiminnassa. Tavoite on tehdä kerralla kuntoon ympäristöä suojellen – koskipa se sitten johtamista, kuljetusten suunnittelua, kuljettamista, terminaalitoimintoja tai hallinnosta vastaamista. Tavoitteemme on myös tehdä työmme riskit minimoiden ja mahdollisuudet hyödyntäen. Tahtotilamme on tehdä ympäristötekoja, jotka tukevat kestävää kehitystä. Meille tärkeää on suojella luonnon monimuotoisuutta, ilmanlaatua ja pitää maaperä puhtaana.

 

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu jatkuva parantaminen. Opimme virheistämme. Tavoitteena on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta – oma ja alihankkijoiden -, joka on sitoutunut yhteisiin tavoitteisiin: nolla tapaturma -periaatteeseen, ympäristöä säästävään ajotapaan, yleiseen siisteyteen ja havaintojen tekemiseen.

 

 

FR Logo

 

TOIMIMME VALTAKUNNALLISESTI FENNO ROAD OY:N KAUTTA

Fenno Road Oy on paikallisesti tunnettujen vahvojen kuljetusliikkeiden omistama kotimainen, valtakunnallinen verkosto. Suomen jokaisen postinumeron kattava alueliikennöitsijöiden osaaminen palvelee asiakkaitamme kappaletavarakuljetuksissa.Tilaukset hoituvat samasta tutusta osoitteesta kuin muutkin Kuljetuspalvelut Sirénin kuljetukset. Tänään lähtevä tavara on pääsääntöisesti huomenna perillä.

 

Meitä omistajia on 12 ja sopimusliikennöitsijöitä yhteensä 21. Liikennöitsijöiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 140 miljoona euroa ja organisaatiot työllistävät noin 1000 liikenteen ammattilaista. Toimitusjohtajamme Teemu toimii aktiivisesti Fenno Roadin hallituksessa.