Tilaa kuljetus

Tietoa meistä

Keväällä 1992 yrityksemme perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Sirén valmistui Jyväskylän kuljetusteknillisestä kuljetusteknikoksi. Heti opiskelun perään hän suoritti liikenneyrittäjäkurssin ja perusti kesän tullessa toiminimen. Tuolloin kalustona toimi pakettiauto. Nopean kasvun myötä yritystoimintaan tulivat mukaan vaimo Kirsti, isoveli Teppo sekä vaimon veli Jussi ja toiminimi muutettiin osakeyhtiöksi jo loppuvuodesta.

Yhden pakettiauton pikakuljetusyritys on parinkymmenen vuoden aikana kasvanut yli sataa asiakasyritystä palvelevaksi yritykseksi. Ammattitaitoiseen joukkoomme kuuluu 36 vakituista työntekijää, mukaan laskettuna myös yhteistyökumppaneidemme henkilökunta. Myös suvun nuoriso on mukana yrityksen toiminnassa.

Vuonna 2008 eriytimme kuljetusliiketoiminnan sekä kiinteistö- ja sijoitustoiminnan. Emoyritys jakautui Kuljetuspalvelut Teemu Sirén Oy:ksi ja Kanta-Hämeen Tilaihme Oy:ksi. Kasvumme on vakaata ja yrityksiemme liikevaihto tilikaudella 2014-2015 oli yhteensä 4,5 miljoonaa euroa.

Keväällä 2016 yrityksen nimenä otettiin käyttöön Kuljetuspalvelut Sirén Oy.

 

 

Etelä-Suomen luotettavin kuljetuspalvelu palveluksessasi

Rehti ja kohtelias palvelu sekä huippuunsa hiottu toimitusvarmuus ovat meille kunnia-asia.

Katso video, jossa asiakkaamme kertovat miten he kokevat palvelumme.

 

 

 

FR Logo

TOIMIMME VALTAKUNNALLISESTI FENNO ROAD OY:N KAUTTA

Fenno Road Oy on paikallisesti tunnettujen vahvojen kuljetusliikkeiden omistama kotimainen, valtakunnallinen verkosto. Suomen jokaisen postinumeron kattava alueliikennöitsijöiden osaaminen palvelee asiakkaitamme kappaletavarakuljetuksissa.Tilaukset hoituvat samasta tutusta osoitteesta kuin muutkin Kuljetuspalvelut Sirénin kuljetukset. Tänään lähtevä tavara on pääsääntöisesti huomenna perillä.

Meitä omistajia on 12 ja sopimusliikennöitsijöitä yhteensä 21. Liikennöitsijöiden yhteenlaskettu liikevaihto on lähes 140 miljoona euroa ja organisaatiot työllistävät noin 1000 liikenteen ammattilaista.

Toimitusjohtajamme Teemu toimii aktiivisesti Fenno Roadin hallituksessa ja hallintopäällikkömme Kirsti talouspäällikkönä.